horloges

De mooiste horloges vind je bij je lokale juwelier en opticien

Ja u leest het goed, wij zijn zowel juwelier als opticien. Dat betekent dat u niet alleen de mooiste en beste brillen bij ons kunnen komen, maar ook de mooiste horloges en andere sieraden bijvoorbeeld. Wij bieden zowel sieraden voor dames als heren aan. Neem een kijkje op onze website en ontdek onze hele collectie voor dat je  de sieraden met eigen ogen komt bekijken in onze winkel.

Buddha 2 Buddha sieraden

als juwelier en winkel op het gebied van sieraden moeten wij constant op de hoogte blijven van de laatste trends op dit gebied. Dit zorgt er ook voor dat wij als een van de eerste in Nederland actief waren met het verkopen van de inmiddels welbekende Buddha 2 Buddha sieraden, deze kunt u ook in onze webwinkel vinden.

Voordelen bij online bestellen

Natuurlijk willen we graag dat u naar onze winkel komt  oma maar  wellicht is het voor u veel handiger om de collectie online te bekijken en eventueel gelijk een bestelling te plaatsen. Naast de bovengenoemde populaire sieraden verkopen waar bijvoorbeeld ook de bekende Rado horloges, neem vandaag nog een kijkje.

De specialist in diamanten in het noorden

In het noorden zijn er niet veel winkels waar u terecht kan voor het aanschaffen van mooie diamanten. Dat is alleen al een goede reden om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel en Musselkanaal. neem een kijkje op onze website en ontdek welke diamanten en andere sieraden wij allemaal in de collectie hebben.