Kleding bedrukken met je eigen ontwerp

Je eigen ontwerp op kledingstukken laten drukken, het wordt vaak gedaan en is leuk voor veel verschillende gelegenheden. Zo wordt het vaak gedaan door bijvoorbeeld scholen en universiteiten die pulls verkopen met hun logo op aan de studenten, studentenverenigingen die allemaal dezelfde pull hebben met het wapen van hun vereniging op, een sportclub die een pull van de sportclub geeft aan elk lid van het team of een festival waar alle medewerkers dezelfde t-shirt krijgen. Maar ook op kleinere schaal kan het, bijvoorbeeld een grappige t-shirt voor iedereen die deelneemt aan een vrijgezellenfeest, een groepje vrienden dat samen op vakantie gaat of voor iedereen van de familie als herinnering aan een familieweekend. En zelfs voor een koppeltje dat een t-shirt wil met elkaars naam op kan het.

Zoals je ziet kan het voor veel gelegenheden en ongeacht de grootte van de bestelling, maar wat kan je dan allemaal laten bedrukken? Wel, alles! Of toch zo goed als alles: pulls, t-shirts, polo’s, topjes, jassen, vesten, sweaters, broeken, sokken, onderbroeken, petten, sportkleding, kinder- en babykleertjes en zelfs tassen en rugzakken.

Het meest populair zijn de pulls en petten. Pulls zijn een goede keuze omdat ze het vaakst gedragen kunnen worden, in de winter en zomer, en iedereen zich er comfortabel in voelt. Ook is het een groot oppervlak voor een mooi drukdesign en waar de bedrukking goed zichtbaar is. Petten worden ook vaak gekozen, ze zijn een leuk accessoire waar de bedrukking goed zichtbaar is. Daarnaast is het ook goedkoper dan een pull en moet er geen rekening gehouden worden met maten. Het vaakst wordt er gekozen voor een trucker cap model, aangezien deze een groot voorvlak hebben voor de bedrukking.

Eens je het kledingstuk hebt gekozen dat je wilt laten bedrukken en de kleur en maten erin die je wil bestellen, kan je ontwerpen wat je erop wilt en de drukkleur(en) kiezen. Daarna moet je enkel bestellen en dan krijg je snel jouw leuke pull bezorgd.