Smetteloos witte T-shirts!

Iedereen heeft witte T-shirts die onder de oksels niet meer kraakhelder, smetteloos wit zijn. Zweetvlekken, vetvlekkern of penvlekken we kennen ze allemaal. Gelukkig zijn er oplossingen want met onderstaande tips kom jij weer fris en fruitig voor de dag.

 

Tip 1 Vaatwastabletten

Was je witte T-shirts en overige witte was zoals je dit normaal zou doen, maar voeg een vaatwastablet toe. Niet alleen de gele vlekken onder je oksel verdwijnen, maar ook andere vlekken. Het geheim is dat vaatwastabletten ontwikkeld zijn om vette substanties te verwijderen, waaronder dus ook de substanties die je lichaam produceert.

 

Tip 2 Azijn

Een echte sluipmoordenaar als het gaat om zweetplekken. Vul een emmer met lauwwarm water en voeg hier een behoorlijke scheut azijn aan toe. Laat je kleding een halve dag intrekken en draai ze vervolgens mee in een “normaal” wasje.

 

Tip 3 Ossengalzeep

Ossengalzeep, is de beste tip van oma. Maak de vlekken goed nat, insmeren met de ossengalzeep en 5 minuten in laten trekken. Vervolgens het kledingstuk in de wasmachine of gewoon goed uitspoelen.

 

Tip 4 Bleek

Als de vlekken er al wat langer in zitten of echt hardnekkig zijn, en de vaatwastablet en azijn niet helpen, probeer dan bleek. Bleek mag je niet in de wasmachine gooien, dus vul wederom een emmer met warm water en voeg een scheut bleek toe. Laat dit een nacht weken en spoel het de volgende dag uit in schoon water. Stop de kleding vervolgens in de wasmachine en draai een “normale” wasbeurt. Is je shirt dan nog niet schoon? Gooi hem dan in de prullenbak want nu is het verhaal echt uit.

 

Met deze tips kan het niet anders dan dat je witte T-shirts ook weer echt wit zijn, en zo niet dan zit er niks anders op dan een stel nieuwe te kopen. Want goede witte shirts zijn de basis van iedere garderobe. Benieuwd waar je deze basic herenkleding online kan kopen? Ga dan naar Suitable.nl/be/de!