Jij in een strapless bh?

Het heeft even geduurd voor ik het heb aangedurfd, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Een bevrijding voor veel vrouwen: de strapless bh. Oftewel de bh zonder bandjes (strapless). In het begin moest ik even wennen aan het gevoel, want ik was bang dat de bh ieder moment af kon zakken. Maar na een paar uur was ik me er niet eens meer van bewust.

Ik ben blij met mijn strapless bh en heb besloten er snel meer aan te schaffen. Vooral als je een jurk draagt is het fijn dat je niet met die vervelende bandjes te kampen hebt.

Nog meer voordelen

Nu ik er over nadenk heeft de strapless bh nog meer voordelen, welke ik nog niet in de praktijk heb gebracht. Wat denk je bijvoorbeeld van de zon? Als je op een terrasje zit en wat zon probeert te pakken, blijven er altijd van die vervelende witte streepjes achter omdat de zon er niet bij kan. Daar heb je met de strapless bh natuurlijk geen last meer van. Mijn schouders en borst kunnen lekker een kleurtje krijgen.

Ik las trouwens laatst dat er ook een bikini-variant van de strapless bh is. Dit heet de bandeau bikini.

Een ander voordeel is dat je niet meer zo hoeft te vervelen met de bandjes die te strak staan afgesteld. Soms heb ik dat wel eens, dat de ene band strakker zit dan de ander en snijdt in de huid. Nu niet meer dus. Een strapless bh is dus ook een stuk lekkerder om te dragen.

 

Jij ook een strapless bh?

Ik ben helemaal om en kan iedereen een strapless bh aanbevelen. Maar als je van plan bent om er eentje te kopen, zou ik je aan willen raden om eerst goed de maat op te nemen. Het kan namelijk verschillen met je normale maat.

Kijk daar dus goed naar voordat je er meerdere besteld die dan toch niet lekker blijken te zitten.

Wat ik al zei zal jij ook ervaren: in het begin is het even wennen en heb je de hele tijd het gevoel dat de bh af kan zakken, maar dat gebeurt niet. Je moet het gewoon een tijdje volhouden en zal na een paar uur merken dat je het idee niet meer hebt. Dan ga je pas echt genieten van de voordelen die de strapless bh te bieden heeft.

 

Deel jouw ervaring! Heb jij al ervaringen met een strapless bh of heb je nog tips voor de lezers van deze website? Deel dan je reactie op het bericht hieronder!