Make up op natuurlijke basis

We eten steeds meer bio. We tappen enkel groene stroom. We kijken, kijken en kopen eerlijke kleding. Samengevat; ons leven kleurt steeds groener. En dat zien beauty merken. Daarom dook er de laatste jaren steeds meer groene beauty op bij nieuwe merken en gevestigde merken.  Natuurlijke verzorging & make up, ja waarom niet?

natuurlijke-make-up

Wie 100% natuurlijk wil, duikt de keuken in. Warm honing op en gebruikt hem als een herstellend gezichtsmasker. De ontsmettende en verzorgende werking van die zoete goedje ontdekte de mens al eeuwen geleden. Je zult eindigen met een zachte, gezonde huid. Een vette huid geniet van een theelepel bakkersgist gemixt met wat warme melk. Even wachten tot het schuimt en smeren maar.

Zijn jij en je innerlijke keukenprinses niet zo nauw verbonden, dan grijp je dus naar een van die vele groene beautyproducten. Je vindt ze van lichtgroen tot die hard veganistisch supergroen. L’oréal kwam kort geleden met parabeenvrije shampoos. Het verwijderen van die chemische ingrediënten doet haar en hoofdhuid goed. Het Griekse Korres is populair bij beautyblogger en -vloggers over heel de wereld. Het merk gebruikt geneeskrachtige kruiden, planten en andere natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. Natuurlijk smeren met lokaal geproduceerde ingrediënten kan met het Zweedse merk Björk & Berries. De cosmetica is net zo puur en clean als haar land van herkomst.